time moving so fast. :(
A smile can change the world: BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini


Aku kritik kau, Kau kritik aku
Jom kritik blog yen. kritik tw.
jgn x kritik. hehe. xD

11 comments:

  1. blog ni simple & nice..rasanya kalau ada header lg menarik ^^

    jemput kritik :

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca tapi lagi molek kalau disablekan word verification tu untuk kemudahan meninggalkan komen...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. komen sama seperti di atas word verification tu tak yah ada..

    jom gi blog saya
    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  4. nice blog :)
    follow pun sudah.
    jom komen cik anis pulak..
    jangan lupa follow ya
    ;)

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    p/s i'm purple addic too

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama

    kritikan:word verification untuk komen tak perlu letak.

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. tambah header dan word verification tuh tak payah ada..susah orang nak komen..btw..keep on blogging yaaa...weeee!!

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. blog ok cuma buang word verification ea.. tak suke.. hehe

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. hye..dari segmen abg ben..
    kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    buang word verification..
    tuka font..
    yang lain dah ok..:D

    ReplyDelete
  9. blog ni da okay, simple dan kemas ..

    tapi kena buang word verification dgn cnfrmation security dkat nak 'join this site ' tu. supaya senang nak prosess .

    dtang kritik blog sy .
    da follow sini ^_^

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. kemas da ni

    tapi bley x disable:

    1)wording yg folo cursor tu
    2)word verification

    both annoying la..

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete